lauantai 22. syyskuuta 2012

Maatyöt tehty tällä kertaa

Saimme murskekasat levitettyä ja etuosan/autokatoksen routaeristeet laitettua. Miksei laitettu muita, siksi kun ei löytynyt enää maa-ainesta jolla olisimme voineet peitellä eristeet. Vuokra Avant ajoi siis tehtävänsä kiitettävällä tavalla, nyt saimme koko pihan käyttöön. Ennen meillä oli vain ohut suikale pihalla ja loput oli monttua, nyt voimme liikkua ilman hyppimistä ja kiipeämistä. Taloon itsessään joutuu kyllä vielä nousemaan "portaita" pitkin, mutta tämä ratkaisu on parempi kuin kävelysilta jolle piti kiivetä.

"Sammakko" Avant huutaa lisää maakasoja!


Vaimo noukki pienin kätösin kivet ja hiekat harkkojen valuonteloista takatäytön jäljiltä ( tästä opimme että kannattaa suojata harkot kun kiveä on ilmassa ), pesi harkkojen pontit letkulla, ruokki meidät ja piti huolta koirankin tarpeista. Appiukot laittoivat routaeristeitä, tekivät rakennustelineitä ja minä ajoin konetta.


Eristeiden asennus

Autokatoksen pohjan tiivistämistä
Eristeiden leikkausta


Nyt on maatyöt tehty suurimmaksi osaksi täyttöjen osalta, seuraavaksi siirrymme taas seinien pariin. Tarkoitus on nostaa seinät välipohjakorkeuteen seuraavan viikon kuluessa, hommaa hidastaa hiukan aukkojen raudoituspalkkien teko.

Styrofoam 300, niin hienon näköistä ainetta että harmi laittaa maata päälle ( ihan oikeasti melko scifin näköistä läheltä katsottuna, tai sitten alkaa vaan päässä heittämään )

Niin, kun ei prätkällä pääse kikkailemaan niin raksakoneilla sitten... ;)