lauantai 6. lokakuuta 2012

Kaksi viikkoa edellisestä päivityksestä?!

Mistä huomaa että raksaajilla alkaa olemaan vapaa-aika nollissa? Siitä että blogien päivitykset harvenevat, niin myös meillä.
Edellisen päivityksen jälkeinen viikko oli kohtuu hiljainen, johtuen omista työreissaamisista ja kyllä ne apujoukotkin välillä lomaa tarvitsee. Alkuviikko meni kiviseinää nostaessa, sekin osittain valonheittimien valossa.

Viime viikonloppu sitten nostettiin triploseinää ylös ja saatiin jo yksi nurkka välipohjakorkeuteen. Aluksi yritimme saada valut perjantaiksi, mutta betonintoimittajalla oli loppuviikko täynnä joten maanantaiksi menee. Toisaalta hyvä näin, kerrankin oli aikaa tehdä kaikki valmistelevat työt tehtyä ajoissa.

Aukkojen ylityspalkkiraudoitukset hidastivat seinän nostoa, jopa melko paljon. Palkkiraudoitusten haat ja triplojen kannasten jako ei ihan aina sovi yhteen, joten näpräämistä joutuu välillä harrastamaan. Pitänee miettiä ajallisesti fiksumpi tapa tehdä nuo palkit seuraavassa kerroksessa.

Autotallin oven yläpuolen raudoitusta

Etuseinä tuettuna.
Ikkuna- ja oviaukot tehdään tarkoituksella hiukan pienemmiksi ja ne siistitään myöhemmin ihan moottorisahalla.

Halvemmat kuin vuokraamon telineet :) Välillä näyttää hurjalta noilla kiipeily mutta ovat kyllä todella tukevat.

Tämä se on kivaa touhua. Betonikivien leikkaaminen aiheuttaa melkoisen pölypilven ja sitä pölyä on leikkaajan joka paikassa.

 Syö se betoni muutakin kuin timanttilaikkoja. Alemmalla terällä kuulemma tulee vielä reikää harkkoon. Suuresti ihmettelen että miten voi, kun ei terässä ole edes päätä jäljellä?!

Siinä se nyt odottaa maanantain valua ja toivotaan, että välipohjan ontelot saadaan perjantaiksi. Huomenna ohjelmassa mm. viemäreiden asennusta.