perjantai 4. marraskuuta 2011

Aurinko paistaa ja raivaussaha laulaa...

Nyt on korkattu tontilla touhuaminen! Alkuperäinen aikataulu ei tietenkään lopulta pitänyt, kun kaupungin vastaus viipyi matkalla. Emme halunneet aloittaa ilman raivauslupaa, jottei tule mitään hankaluuksia jatkossa rakennusluvan hakemista ja naapurisopua ajatellen. Lopulta suullinen lupa tuli ja pääsimme tositoimiin.Viime viikonloppuna hätiin karautti Tampereen apujoukot lainatun raivaussahan (kiitoksia Jyrille!) ja moottorisahan kanssa. Parissa päivässä tontin reunaan kohosi kolme kunnioitettavan kokoista pinoa puutavaraa. Loput puut säästettiin ensi keväänä kaadettavaksi ja niistä tehdään sitten takkapuita tuleville vuosille.

Jani on hoitanut puukasojen poisnoutamisen tontilta ensi viikolle. Ja työn alla on maaperätutkijan sekä vastaavan työnjohtajan ja pääsuunnittelijan rekrytointi. Maaperätutkijan osalta valinta lienee jo tehty ja lähiviikkoina päästään siinä asiassa eteenpäin.

Ai niin, saimme nykyisen asuntomme vihdoin ja viimein myytyä! Nyt ei tarvitse jännittää kahden kodin loukkuun joutumista. Saa nähdä pitääkö viritellä tontille hätämajoitus vai löytyykö katto pään päälle joulukuun loppuun mennessä.