maanantai 10. lokakuuta 2011

Pois alta, puu kaatuu?

Pakko myöntää, sormia syyhyttäisi päästä tontille touhuamaan. Suunnitelmissa oli tulevana viikonloppuna täräyttää puu poikineen kumoon, jotta tontilla saataisiin maaperätutkimukset teetettyä. Eihän siinä puiden kaatamisessa pitäisi olla mitään sen ihmeellisempää, onhan kyseessä meidän (pankin) tontti ja puut. Kukas niiden kaatamista vahtii...
No tässä nyt parhaillaan selvitellään tarvitsemmeko puiden raivaamiseen maisematyölupaa vai voimmeko tehdä tilaa tontille ilmoitusluontoisena asiana. Saa nähdä kaatuuko Lapinkylässä ensi viikonloppuna risukkoa vai täytelläänkö me lupalappusia ja juostaan tulevien naapureiden ovikelloon nojailemassa. Ja kiitoksena tästä ilosta kaadamme vielä rahaa kunnan kassaan. Sinänsä hassu tilanne, kun rakennuslupaan sisältyy puiden kaataminen, mutta rakennuslupaa ei voi hakea ennenkuin on tiedossa millaista taloa tontille halajaa. Se taas ei selviä ilman maaperätutkimusta. Olo on kuin häntäänsä jahtaavalla koiralla.


Tässä muutama kuva tulevasta asuinalueestamme. Mitä enemmän luemme Marja-Vantaa-projektista , sitä onnellisempia olemme tonttimme sijainnista.


Marja-Vantaan sijainti Vantaalla (punainen alue).Valkoisella tuleva Marja-Vantaan kauppakeskus ja keskustan työpaikka- ja palvelualue, musta viiva on Marja-rata.
Marja-radan viereen on myös kaavailtu tieyhteyttä Tikkurilantielle.