sunnuntai 2. lokakuuta 2011

2.10.2011 " Nää on meijän maita! "...Tänään käytiin saapastelemassa ympäri tonttia ja vähän kartoittamassa puiden kaatamista ja risukon raivausta. Taitaa olla melkoinen savotta ennenkuin maaperätutkija pääsee laitteellaan tontille... Samalla myös vastapäiset naapurit yritti hiukan pälyillä että minkä näköistä porukkaa siellä pöheikössä tepastelee.

Pari kolme ihan oikean kokoista koivua ja loput pienempää haapaa. Näistä tulee talon valmistumisen jälkeisen talven takkapuut ja varmaan poltettavaa riittää sitä seuraavallekin.

Tontti itsessään on 800m2 rinteessä joka laskeutuu noin lounas-länsi suunnassa tielle. Aivan tontin takarajalla on avokalliota mutta tien alta on tehty kairaus jossa on 9 metriä savea joten tonttimme maaperä on aivan arvoitus. Toivotaan ettei tule louhimista sekä paaluttamista. Lisäksi haasteena talon sovittamiselle tontilla on sen muoto, muuten suorakulmainen mutta pohjoispääty on kolmion mallinen. Tämä kolmio tietenkin syö mukavasti noita neliöitä ajatellulta talon paikalta.