torstai 11. huhtikuuta 2013

Jokaisen rakentajan pelko

Emme ole kovaan ääneen vielä tästä huudelleet kun prosessi on ollut melko sekaisin. Mutta, taas yksi rakentajapari riitelee maaurakoitsijan kanssa näkemyseroista, eli laskuista. Olemme nyt pallotelleet laskuja puolen vuoden ajan edestakaisin ja meillä on kohtuu iso lasku maksamatta, koska emme ole saaneet uskottavia perusteita sille, eikä edelliselle laskulle. Tänään tuli perintätoimistolta muistutus, minkä laitoimme lakimiehemme ohjeistuksen mukaan hänelle toimenpiteitä varten ja tästä taitaa nyt lähteä jonkinlainen prosessi sitten käyntiin.

Pitää mainita myös, ettemme ikävä kyllä ole tässä sopassa yksin. Myös naapurirakentaja käytti samaa urakoitsijaa ja lopputulos yhtä sekava. Hekin ovat olleet yhteydessä lakimiehiin ja usko, että hekin lähtevät taistelemaan kuluttajan oikeuksien puolesta.

Aikamme kaiveltuamme löysimme kolmannenkin raksaajan samoilla lopputulemilla. Lisää varmasti löytyisi ( ja löytyykin, mutta eivät jaksa enää lähteä uudestaan repimään juttua auki. Täysin ymmärrettävää muun puurtamisen ohella ).

Näistä jutuista aina varoitellaan "pitää olla tarkkana" ja "ei pidä hyväksyä mitään sovitun ulkopuolisia asioita" plaa plaa plaa... Mutta niin mekin ajattelimme, kunnes kymmeniä vuosia alalla toiminut ammattilainen tiesi mistä naruista se ensikertalaista vetää ja tässä lopputulos.
 

Nimeä emme vielä uskalla tänne laittaa, mutta yritys on turkulainen, vaikkakin toimii nykyään vain pääkaupunkiseudulla, ja louhinta on se heidän juttunsa...